top of page
Knuffelbeer
Over PM: Afbeelding

Meer over Pretty Me

In Februari 2022 heb ik Pretty Me opgericht. Ik begon in het klein op Instagram, ik vond het een leuk idee om een aantal herstel groepen te maken waar we leuk met elkaar kunnen kletsen en moeilijke momenten kunnen sharen, waarop we hulp van lotgenoten kunnen krijgen. Gewoon een vrije open plek om je zelf in te mogen zijn.

Dit is razendsnel verder gegroeid, en daarbij werd ik steeds enthousiaster evenals de mensen om mij heen die deel namen aan de groepen. Waarom zou ik het niet uitbreiden?

 

Het was altijd al een wens van mij om iets voor mijzelf te beginnen waarbij ik een stukje kon bijdragen aan ´verbetering´ van de wereld, hoe filosofisch dit ook klinkt. Ik wou iets doen om een betekenis te zijn voor anderen, om een steun te zijn daar waar ik als geen ander wist hoe hard dat soms nodig is.

 

In NL Pretty Me heb ik dit gevonden. Ik deel mijn drie passies samen onder elkaar, ik zoek connectie tussen ze en probeer bij te dragen aan de vlakken waar ik dit wil en kan. Hierbij staat het herstellen van mentale gezondheid centraal. Dieren, fotografie en schrijven zijn hier slechts een onderdeel van. 

 

In NL Pretty Me werken we als een nauw team samen om het platform uit te breiden en te voorzien van diverse mogelijkheden om het zo leuk, gezellig maar ook helpend en steunend mogelijk te maken. 

Over PM: Over
bottom of page